Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Дали сте подготвени за земјотрес?

12. 9. 2018

Проверете, колку добро знаете за опасноста од земјотрес и дали знаете правилно да постапувате кога ќе се случи.
 

Земјотресите се природна и непредвидлива појава. Проверете дали знаете правилно да реагирате и да постапите во случај на земјотрес, можеби ќе научите и нешто ново.

 

Се поврзува со:
Share on Google+