Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

новости

 

Бидете информирани и во тек со новитетите, промотивните поволности, понуди и услуги кои што ги нудиме и добивајте понуди прилагодени на Вас и на Вашите потреби.

 

Овие информации ќе ги добивате преку нашата веб страница и преку расположливите канали за комуникација, за коишто ќе ни овозможите пристап.

 

Дозволете да Ве контактираме и потврдете ја Вашата согласност за добивање на известувања.

 


 
 
 
 
Со испраќање на Вашите податоци потврдувате дека сте согласни да Ве контактираме/да добивате известувања.

 

 

Вашите лични податоци ќе се користат за цели на директен маркетинг кои се спроведуваат од страна на Групацијата Триглав во Република Северна Македонија.

 

Согласноста за обработка на вашите лични податоци за цели на директен маркетинг можете да ја повлечете во секое време, бесплатно, со писмено барање (доставено на следната електронска адреса: oficer.lp@triglav.mk, или по пошта до Триглав Осигурување АД, Скопје, бул.„8-ми Септември“ бр.16, 1000 Скопје, со назнака “До Офицерот за заштита на лични податоци”).

 

Со повеќе информации поврзани со заштита на личните податоци можете да се запознаете преку Политиката за приватност, како и Политиката за користење на колачиња на Триглав Осигурување АД, Скопје

 

За сите прашања Ви стоиме на располагање на телефонските броеви 02/ 5102 222 или 0800 02222.