Новости

Актуелно

05. 10. 2022
Каско Green, нова понуда на Триглав Осигурување
Нова можност за осигурување на електрични и хибридни возила, Каско Green.
29. 09. 2022
AM Best го потврди кредитниот рејтинг „A“ со стабилна среднорочна прогноза
Групацијата Триглав оценета како финансиски многу солидна и со одлични оперативни перформанси
14. 09. 2022
Оглас за вработување на Стручен соработник за внатрешна ревизија
Триглав објавува оглас за вработување на Стручен соработник за внатрешна ревизија
06. 09. 2022
Триглав е групација со стабилна капитална позиција и добри оперативни перформанси
S&P го потврди високиот кредитен рејтинг „А“ со стабилна среднорочна прогноза
19. 08. 2022
Раст на обемот на работењето и стабилни деловни резултати во предизвикувачки економски услови
Прогнозата за целната годишна добивка е потврдена, ризиците значително зголемени поради негативните ефекти од деловното опкружување
24. 05. 2022
За акционерите 3,70 евра бруто дивиденда по акција
47-мо Собрание на акционери на друштвото Заваровалница Триглав
20. 05. 2022
Во тешки околности, раст на приходите и добивката
Триглав на крајот на кварталот ја потврди прогнозата за планирана годишна добивка
16. 05. 2022
Известување за зделка со заинтересирана страна
Известување согласно Закон за трговски друштва
09. 05. 2022
Оглас за вработување на стручен соработник за финансиска оператива
Триглав објавува оглас за вработување на стручен соработник за финансиска оператива
05. 05. 2022
Нова поволност за клиентите на Триглав каско осигурување – бесплатно електрично заменско возило
05. 04. 2022
Кое куче е за мене?
Ви помагаме во изборот на вистинската раса на куче, согласно вашиот животен стил.
31. 03. 2022
Рекордни резултати и јакнење на работењето во 2021-ва година
Ревидиран годишен извештај на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2021 година