Триглав Осигурување а.д.
  Home

осигурување

  Моторни возила

  Зелена Карта

  Каско

  Здравствено-
  патничко

  Имот од пожар

  Посеви и плодови

  Животни


штети

  Што во случај
  на штета?

  Пријава на штета

 

 

Во центарот на вниманието

 


Новости

  ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА РАБОТЕЊЕТО НА ГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ
 
                                                                                                                              повеќе...

  ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
 
                                                                                                                              повеќе...

  ЗАВАРОВАЛНИЦА ТРИГЛАВ ПОВТОРНО СО ОДЛИЧЕН КРЕДИТЕН РЕЈТИНГ
 
                                                                                                                              повеќе...

  ГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ ГО ОДРЖУВА ВИСОКИОТ КРЕДИТЕН РЕЈТИНГ
 
                                                                                                                              повеќе...

  Повик до акционерите за учество на 38 седница
  на Собрание на акционери на Друштвото

 
                                                                                                                              повеќе...

  ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ СПОНЗОР НА РАКОМЕТНИОТ КЛУБ ВАРДАР
 
                                                                                                                              повеќе...

  Успешно полугодие за групацијата Триглав
  Триглав Осигурување Скопје ја задржува водечката позиција
  на македонскиот пазар
 
                                                                                                                              повеќе...

  Прелиминарни резултати за првата половина од 2014-та година
  Групацијата Триглав и Заваровалница Триглав одржуваат високо
  ниво на финансиска стабилност
 
                                                                                                                              повеќе...

  Повик до акционерите за учество на 37-та седница
  на Собрание на акционери на Друштвото

 
                                                                                                                              повеќе...

  ГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ ГО ЗАДРЖА ВИСОКИОТ КРЕДИТЕН РЕЈТИНГ
  ОД БОНИТЕТНАТА КУЌА S&P
 
                                                                                                                              повеќе...

  ТРИГЛАВ, БРОЈ 1 ОСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЈА ВО ОДНОС НА КВАЛИТЕТОТ
 
                                                                                                                              повеќе...

  ПО  ТРИЕСЕТ И ДЕВЕТТОТО ГЕНЕРАЛНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ
  НА ЗАВАРОВАЛНИЦА ТРИГЛАВ
 
                                                                                                                              повеќе...

  ГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ ЈА ОДРЖУВА ФИНАНСИСКАТА СТАБИЛНОСТ
 
                                                                                                                              повеќе...

  ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ НА ГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ - НАСОЧЕНИ КОН
  ПРОФИТАБИЛНОСТИ И СИГУРНОСТ
 
                                                                                                                              повеќе...

  Нов мандат за Претседателот на Заваровалница Триглав
 
                                                                                                                              повеќе...

  ПОВИК ДО АКЦИОНЕРИТЕ ЗА УЧЕСТВО НА ГОДИШНОТО СОБРАНИЕ
  НА АКЦИОНЕРИ НА ДРУШТВОТО...

 
                                                                                                                              повеќе...

  Триглав Осигурување АД, Скопје во 2013-та година го подобри
  своето работење во основната дејност 

 
                                                                                                                              повеќе...

  ЗЛАТО И СРЕБРО ЗА ЗАВАРОВАЛНИЦА ТРИГЛАВ НА СОФ
  (Slovenski oglaševalski festival)

 
                                                                                                                              повеќе...

  Прелиминарни  резултати од работењето на Групацијата Триглав
  во 2013-та година
 
                                                                                                                              повеќе...

  Повик до акционерите за учество на 35-та седница
  на Собрание на акционери на Друштвото

 
                                                                                                                              повеќе...

  Повик до акционерите за учество на 34-та седница
  на Собрание на акционери на Друштвото

 
                                                                                                                              повеќе...

  Триглав Осигурување лидер на осигурителниот пазар во Македонија
  и во првата половина од 2013-та година
 
                                                                                                                              повеќе...

  Заваровалница Триглав главен спонзор
  и официјална осигурителна компанија на EuroBasket 2013

 
                                                                                                                              повеќе...

  Триглав Осигурување спонзор на Македонската кошаркарска федерација
 
                                                                                                                              повеќе...

  Кредитната рејтинг агенција Standard & Poor’s го подигна долгорочниот
  кредитен рејтинг на Групацијата Триглав на ниво “A-“

 
                                                                                                                              повеќе...

  ПОВИК ДО АКЦИОНЕРИТЕ ЗА УЧЕСТВО НА 33. СЕДНИЦА 
  НА ГОДИШНОТО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ НА ДРУШТВОТО...

 
                                                                                                                              повеќе...

  ГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ ВО 2012-та ГОДИНА ОСТВАРИ СКОРО 90 МИЛИОНИ
  ЕВРА ДОБИВКА...
 
                                                                                                                              повеќе...

 

 
 

 

  Kонтакт

  Архива на вести

 

 

Copyright триглав oсигурување ад © All Rights Reserved