Осигурување за лекување на повреди здобиени во сообраќајна незгода

Со ова осигурување по исклучително поволни услови си обезбедувате рехабилитација од повреди настанати при сообраќајна незгода.

Покрај осигурување од aвтомобилска одговорност и каско осигурување на вашето возило, ви препорачуваме да обезбедите и осигурување за лекување на повреди здобиени во сообраќајна незгода. Со ова осигурување по исклучително поволни услови си обезбедувате рехабилитација од повреди настанати при сообраќајна незгода, со вклучено сместување и полн пансион во бањите со кои Триглав има склучено договор.

 

Промотивно ова осигурување можете да го добиете и бесплатно во рамки на Триглав комплет.


 

За повеќе информации прочитајте тука.