Модерниот живот денес е тешко да се замисли без мобилни телефони и таблети, кои отвораат нови, поедноставни и поефикасни начини за решавање на различни ситуации.
Брзиот и едноставен пристап до мобилните апликации не само што ни го олеснува секојдневието, туку и ни заштедува непотребни трошоци и време.
Затоа ви нудиме бесплатна мобилна апликација за пријава на штета по каско осигурување, Триглав Пријава.

За дополнителни информации можете да ни се јавите на бесплатниот број 0800 02222 или да ни пишете на contact@triglav.mk.

Дознајте повеќе инфомации за апликацијата Триглав Пријава.


Дознај повеќе
Apple App Store Преземи

Android Google Play Преземи