Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Дали имате доволно познавање за дејствување при пожар?

1. 8. 2018

Проверете дали би знаеле правилно да дејствувате и да изгасите пожар

 

Се поврзува со:
Share on Google+