Онлајн пријава на осигурен случај преку OneID

Eдноставен, брз и безбеден начин за онлајн пријава за надомест на трошоци по здравствено осигурување.

Повеќе

Триглав Мој дом

Одбери го твојот пакет.

Повеќе

Триглав Пријава

Пријавете штета по каско осигурување преку мобилна апликација

Повеќе

Едноставно преку интернет

АВТОМОБИЛСКА ОДГОВОРНОСТ

Oнлајн обнова на осигурување.

СКЛУЧИ ОНЛАЈН

Повеќе
Здравствено патничко

Онлајн полиса со неколку клика.

СКЛУЧИ ОНЛАЈН

Повеќе
Онлaјн плаќање

Платете ги сметките безбедно и брзо.

Направете уплата
Калкулатор за автомобилска одговорност

Информативна пресметка.

ПРЕСМЕТАЈТЕ
Калкулатор за здравствено осигурување

Информативна пресметка.

ПРЕСМЕТАЈТЕ
Триглав комплет +
Добра ноќ на грижите
Актуелно

Осигурувања

Изберете го најдоброто осигурување за да се заштитите од финансиска загуба во случај на сообраќајна незгода.

Мотоциклот е повеќе од хоби, тоа е начин на живот. Затоа, одберете го најдоброто осигурување и заштитете се од финансиска загуба во случај на сообраќајна несреќа.

Кога пловите, уживате во убави искуства, но изложени сте и на непредвидливи настани и временски услови. Осигурете се добро и не препуштајте ништо на случајност.

Летањето е непредвидливо. Затоа, одлучете се за најдоброто осигурување и погрижете се за безбедноста при полетување, за време на летот и при слетување.

Домот е еден. Сигурни сме дека внимателно го одржувате и заштитувате. Како добар сопственик, осигурете го и него - со вистинскиот пакет за осигурување.

Триглав домашна асистенција ви обезбедува 24-часовна поддршка при итни ситуации во домот, кога има потреба да се дејствува веднаш.

Ваше е да го сакате вашиот миленик, наше да се погрижиме за него. Осигурете го најдобриот пријател.

Животот се состои од планови за иднината, која што не можеме да ја предвидиме, но можеме да ја осигуриме. Инвестирајте во вашата и во иднината на вашите најблиски.

Паметно изберете го вашиот пензиски фонд. Донесете ја вистинската одлука за стабилна и сигурна иднина.

Ништо не е поважно од вашето здравје. Обезбедете си врвна здравствена услуга и заштитете се од трошоците за специјалистички здравствени услуги, дијагностицирање и лекување во приватните здравствени институции.

Обезбедете материјално покритие за целата постапка на лекување на дијагностицирана малигна болест, вклучувајќи дијагностика, операции, лекови, како и радио и хемотерапија, неопходни за лекување.

Обезбедете си поддршка од 22 тешки болести. Во случај на дијагностицирање на една од овие болести ви следува еднократен надомест, кој што ќе ви помогне да се справите подобро со ситуацијата.

Осигурете го вашето здравје, а ние ќе ви обезбедиме FitKit Active пакет, кој што ви овозможува пристап до мобилната апликација FitKit.

За здравствена заштита, која што обезбедува покритие за операции и тешки болести.

Обезбедете покритие за хируршки зафати, за кои што е потребно болничко лекување за скоро сите специјалистичко консултативни области.

Осигурување за туристички и службени патувања или за престој во странство заради студирање или работа во странство.

За покривање на трошоците, што се јавуваат кога ќе предизвикате сообраќајна незгода со вашето возило во странство.

Погрижете се за вашите најмлади. Обезбедете соодветно осигурување за покритие на последици од незгода.

Грижете се за вашите тинејџери. Склучете осигурување за покривање на последиците од незгода.

За посигурен чекор. Покритија од незгода за лица на возраст од 14 до 75 години.

Погрижете се за вашето семејство, обезбедете ги од последиците на незгода и заштитете се од непланираниот финансиски товар.

Имајте мир во зрели години, заштитете се од последиците на незгода.

Без оглед дали професионално се бавите со спорт, или пак сте аматер и ентузијаст, заштитете се од последиците на незгода.

Со соодветно осигурување, погрижете се неповолните временски услови да не го загрозат вашиот приход поради уништени или намален обем на посеви.

Животните најчесто стануваат членови на семејството. Тие се изложени на разни повреди и болести. Осигурете ги со вистинското осигурување.

Изберете го најдоброто осигурување за да се заштитите од финансиска загуба во случај на сообраќајна незгода.
Мотоциклот е повеќе од хоби, тоа е начин на живот. Затоа, одберете го најдоброто осигурување и заштитете се од финансиска загуба во случај на сообраќајна несреќа.
Кога пловите, уживате во убави искуства, но изложени сте и на непредвидливи настани и временски услови. Осигурете се добро и не препуштајте ништо на случајност.
Летањето е непредвидливо. Затоа, одлучете се за најдоброто осигурување и погрижете се за безбедноста при полетување, за време на летот и при слетување.
Домот е еден. Сигурни сме дека внимателно го одржувате и заштитувате. Како добар сопственик, осигурете го и него - со вистинскиот пакет за осигурување.
Триглав домашна асистенција ви обезбедува 24-часовна поддршка при итни ситуации во домот, кога има потреба да се дејствува веднаш.
Ваше е да го сакате вашиот миленик, наше да се погрижиме за него. Осигурете го најдобриот пријател.
Животот се состои од планови за иднината, која што не можеме да ја предвидиме, но можеме да ја осигуриме. Инвестирајте во вашата и во иднината на вашите најблиски.
Паметно изберете го вашиот пензиски фонд. Донесете ја вистинската одлука за стабилна и сигурна иднина.
Ништо не е поважно од вашето здравје. Обезбедете си врвна здравствена услуга и заштитете се од трошоците за специјалистички здравствени услуги, дијагностицирање и лекување во приватните здравствени институции.
Обезбедете материјално покритие за целата постапка на лекување на дијагностицирана малигна болест, вклучувајќи дијагностика, операции, лекови, како и радио и хемотерапија, неопходни за лекување.
Обезбедете си поддршка од 22 тешки болести. Во случај на дијагностицирање на една од овие болести ви следува еднократен надомест, кој што ќе ви помогне да се справите подобро со ситуацијата.
Осигурете го вашето здравје, а ние ќе ви обезбедиме FitKit Active пакет, кој што ви овозможува пристап до мобилната апликација FitKit.
За здравствена заштита, која што обезбедува покритие за операции и тешки болести.
Обезбедете покритие за хируршки зафати, за кои што е потребно болничко лекување за скоро сите специјалистичко консултативни области.
Осигурување за туристички и службени патувања или за престој во странство заради студирање или работа во странство.
За покривање на трошоците, што се јавуваат кога ќе предизвикате сообраќајна незгода со вашето возило во странство.
Погрижете се за вашите најмлади. Обезбедете соодветно осигурување за покритие на последици од незгода.
Грижете се за вашите тинејџери. Склучете осигурување за покривање на последиците од незгода.
За посигурен чекор. Покритија од незгода за лица на возраст од 14 до 75 години.
Погрижете се за вашето семејство, обезбедете ги од последиците на незгода и заштитете се од непланираниот финансиски товар.
Имајте мир во зрели години, заштитете се од последиците на незгода.
Без оглед дали професионално се бавите со спорт, или пак сте аматер и ентузијаст, заштитете се од последиците на незгода.
Со соодветно осигурување, погрижете се неповолните временски услови да не го загрозат вашиот приход поради уништени или намален обем на посеви.
Животните најчесто стануваат членови на семејството. Тие се изложени на разни повреди и болести. Осигурете ги со вистинското осигурување.

Актуелно

Новости

Повеќе

Проверете какви сѐ поволности нудиме

Повеќе детали

Проверете какви сѐ поволности нудиме

Повеќе детали

Бидете безбедни кога возите

Повеќе

Осигурете го возилото кога патувате во странство

Повеќе

Ништо не е поважно од нашето здравје

Повеќе

Ништо не е поважно од нашето здравје

Повеќе

Известување

Експозитурата во Општина Центар е затворена. Можете да ја посетите нашата Централа на Булевар 8-ми септември бр. 16 или да се јавите на Центарот за грижа за корисници на (2) 5102 222 или 0800 02222.

Центар за грижа за клиенти

Информации и помош кога ви се потребни

Нашиот центар за грижа за клиенти ви стои на располагање за информации поврзани со:

  • осигурување,
  • доброволно приватно здравствено осигурување,
  • штети,
  • наплата,
  • и други информаци за кои имате интерес


Повеќе

БЕСПЛАТЕН ПОВИК ВО ЗЕМЈАТА:

0800 02222

ЗА ПОВИЦИ ОД СТРАНСТВО:

+389 (2) 5102 222

Пријава на штета