Пријавете се. Бесплатно!

Проверете го вашето знаење и дознајте колку сте подготвени да се соочите со секојдневните предизвици? Дознајте повеќе...

Осигурување за лекување на повреди здобиени во сообраќајна незгода

Со ова осигурување по исклучително поволни услови си обезбедувате рехабилитација од повреди настанати при сообраќајна незгода.

Покрај осигурување од aвтомобилска одговорност и каско осигурување на вашето возило, ви препорачуваме да обезбедите и осигурување за лекување на повреди здобиени во сообраќајна незгода. Со ова осигурување по исклучително поволни услови си обезбедувате рехабилитација од повреди настанати при сообраќајна незгода, со вклучено сместување и полн пансион во бањите со кои Триглав има склучено договор.

 

Промотивно ова осигурување можете да го добиете и бесплатно во рамки на Триглав комплет.


 

За повеќе информации прочитајте тука.