Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Со Триглав комплет до бесплатно осигурување за лекување на повреди, здобиени во сообраќајна незгода

Триглав комплет ја наградува вашата грижа за обезбедување на сопствената и сигурноста на вашите најблиски.

 

Покрај осигурување на домот, семејството и возилото, Триглав комплет промотивно вклучува и бесплатно осигурување за лекување на повреди, здобиени во сообраќајна незгода.

 

Oсигурувањето за лекување на повреди, здобиени во сообраќајна незгода вам и на вашите сопатници ви обезбедува бесплатна рехабилитација од повреди настанати при сообраќајна незгода, со вклучено сместување и полн пансион во бањите со кои Триглав има склучено договор.