Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Давид Бенедек стапи на функцијата член на Управа

30. 8. 2019

На 29-ти август, 2019-та година, г. Давид Бенедек ја превзеде функцијата член на Управа, со мандат од 5 години. Надзорниот одбор, на 28-ми март, 2019-та година, донесе одлука за именување на член на Управа на осигурителното друштво, а на ден 29-ти август, 2019-та година г. Бенедек ја доби лиценцата за вршење дејност во Заваровалница Триглав од Агенцијата за супервизија на осигурување.

Се поврзува со:
Share on Google+