Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Нова локација на Триглав Осигурување во Струга

4. 1. 2021

Триглав Осигурување ја пресели својата експозитура во Струга на нова локација, ул. Пролетерски Бригади бр. 43.

 

На почетокот на Јануари, 2021-ва година Триглав Осигурување ја пресели својата експозитура во Струга од ул. Попово Блато Сервисна зона б.б. Лок.7 на нова локација, поточно на улица Пролетерски бригади број 43, спроти зградата на Централен регистар.

 

За какви било прашања во однос на новата локација можете да се обратите на телефонскиот број 071 305 031, или да ја најдете локацијата на експозитурата на следниот линк.

 

Триглав Осигурување oстанува сигурен партнер и ќе биде поддршка на сите свои клиенти и во 2021 година, кога се надеваме дека повторно сѐ ќе биде во ред.

 

Ви посакуваме мирни и безбедни празници со желби за здравје и среќа во 2021 година.

 

Сподели на:
Share on Google+