Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Триглав Осигурување објавува оглас за вработување на позиција Стручен соработник за актуарски работи

2. 11. 2021

Триглав Осигурување АД, Скопје објавува оглас за вработување на позиција - Стручен соработник за актуарски работи.

 

Може да аплицирате преку линкот во продолжение, каде може да добиете и повеќе информации за работната позиција

 

 

Стручен соработник за актуарски работи

Скопје

 

 

 

Сподели на:
Share on Google+