Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Триглав Осигурување објавува оглас за вработување на позиција- Раководител на Служба за внатрешна ревизија

16. 11. 2021

Триглав Осигурување АД, Скопје објавува оглас за вработување на позиција - Раководител на Служба за внатрешна ревизија

 

Може да аплицирате преку линкот во продолжение, каде може да добиете и повеќе информации за работната позиција

 

 

Раководител на Служба за внатрешна ревизија

Скопје

 

 

 

Сподели на:
Share on Google+