Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

ТРИГЛАВ ПЕНЗИСКО ДРУШТВО ОБЈАВУВА ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

8. 7. 2021

Триглав пензиско друштво АД Скопје, објавува оглас за вработување.

 

 Доколку сакате да станете дел од тимот Триглав пензиско друштво и сметате дека ги поседувате вистинските компетенции, Ве покануваме да аплицирате на огласот за вработување на отворената работна позиција:

 

Стручен соработник за управување со инвестициско портфолио

 

link

 

Сподели на:
Share on Google+