Во безбедното засолниште на домот
Домување
Вашиот дом е вашиот свет во мало. Не дозволувајте неочекувани настани да го потресат овој свет за вас. Како добар сопственик, осигурете го со вистинскиот пакет за осигурување.
За домашни миленичиња
Домашни миленици
Кучињата честопати се важни членови на семејството, погрижете се за нив со соодветно осигурување.
Кога најмногу сме ви потребни
Триглав домашна асистенција
Триглав домашна асистенција е услуга, која што на клиентите на Триглав Осигурување, корисници на комбинираното осигурување на дом им нуди помош и поддршка кога таа им е најмногу потребна.

За вашиот дом

Ставете ја безбедноста на вашиот дом на прво место. Сигурни сме дека внимателно го одржувате и заштитувате вашиот имот, па осигурете го и него.

Домот е нашата животна инвестиција. За да го создадеме, потребни се средства, време и енергија, а сето тоа може да исчезне во само еден миг. Вредноста на секој имот е различна, но сите ние негуваме свој однос кон куќата, станот, опремата и предметите. Едно е заедничко за сите - сакаме овој имот да не го изгубиме.

Затоа ви нудиме квалитетно осигурување за секој дом и секое парче опрема. Одберете Мој дом и осигурете го вашиот дом согласно вашите потреби и можности. Пакетите се флексибилни и ви овозможуваат избор на дополнителни покритија и предмети на осигурување. Креирајте го најдоброто осигурување за вашиот дом.Триглав комплет +

Осигурете ги вашето здравје, домот и автомобилот и заштедете и до 40 %.
Повеќе