За опуштени слободни мигови

За да го минувате слободното време безгрижни, осигурете се добро - со вистинското осигурување.

Ако одите на патување во странство,  размислете за вашата и безбедноста на сите кои патуваат со вас. Патувањата се непредвидливи, а можностите неограничени, без оглед дали станува збор за проблеми поради болест или повреда, или проблеми со багажот. Здравственото патничко осигурување на Триглав е вашата заштита од непредвидените трошоци, коишто можат да произлезат од вакви неочекувани случки.

Доколку пак патувате со вашиот автомобил во странство, не заборавајте на зелената карта, таа служи за ваша заштита во случај на сообраќајна незгода во странство, доколку вие сте причинителот. 

Незгоди се случуваат секаде, затоа, кога шетате по убавините на нашата земја, не заборавајте на личната и безбедноста на вашите најблиски. Можете да се заштитите на многу начини, одберете осигурување од незгода, или пак авто-незгода, која што обебедува покритие за возачот и за патниците во автомобилот.

Не заборавајте дека на располагање ви е и Триглав автомобилската асистенција, која што нуди 24-часовна поддршка во Македонија и во земјите од Европа, коишто спаѓаат во системот на зелена карта. Асистенцијата е наменета за сите видови на моторни возила и моторцикли. 

Триглав комплет +

Осигурете ги вашето здравје, домот и автомобилот и заштедете и до 40 %.
Повеќе
Понесовте сѐ со себе?
Здравствено патничко осигурување
За поголема сигурност во странство - непредвидените настани да не ви бидат преголем финансиски товар и да ви останат само убави сеќавања од вашите патувања.
Надвор од границите
Зелена карта
За осигурено возило и во странство.