Новости

Актуелно

02. 04. 2024
Ревидиран годишен извештај на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2023-та година
Резултатите во 2023-та година под негативно влијание на еднократните настани, оваа година се очекува нормализирање на работењето
01. 04. 2024
Триглав Осигурување со нова услуга - онлајн пријава на осигурен случај преку OneID
Онлајн пријава за надомест на трошоци по доброволно здравствено осигурување
06. 03. 2024
Неревидирани податоци за работењето на Групација Триглав
По година исполнета со предизвици, во 2024-та година се очекува нормализирање на работењето на Групација Триглав
09. 01. 2024
Оглас за вработување на Водител на Одделение за инфраструктура (Head of Infrastructure Unit)
Триглав објавува оглас за вработување на Водител на Одделение за инфраструктура (Head of Infrastructure Unit)
28. 12. 2023
Успешна година за Триглав Осигурување
Интервју на Глaвниот извршен директор Ѓорѓе Војновиќ за The Economist - Светот во 2024-та
13. 12. 2023
Оглас за вработување на Стручен соработник за штети од доброволно здравствено осигурување
Триглав објавува оглас за вработување на Стручен соработник за штети од доброволно здравствено осигурување
06. 12. 2023
Оглас за вработување на Стручен соработник за технички штети (проценител)
Триглав објавува оглас за вработување на Стручен соработник за технички штети (проценител)
30. 11. 2023
Во 2024 година нормализирање на работењето на Групација Триглав согласно стратегијата
Овогодинешниот резултат под влијание на елементарни непогоди и регулирање на цената на дополнителното здравствено осигурување
28. 11. 2023
Известување за клиентите на Триглав Осигурување АД, Скопје
22. 11. 2023
Микро дом, нов производ на Триглав Осигурување
Осигурете го домот додека престојувате во странство
20. 11. 2023
Известување за зделка со заинтересирана страна
Известување согласно Закон за трговски друштва
18. 10. 2023
Огласи за вработување во Службата за информатички и комуникациски технологии
Триглав објавува оглас за слободни работни позиции во Службата за информатички и комуникациски технологии