Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Калкулатор за информативна пресметка на премија за доброволно приватно здравствено осигурување


Изберете година на раѓање:
Година на раѓање:
Возраст: -
Изберете година на раѓање:
Родител 1:
Родител 2:
Дете 1:
Дете 2:
Дете 3:
Дете 4:

Изберете покритие:Изберете територијално покритие:

Изберете дали сакате осигурувањето да се склучи со франшиза:

Премија:
Нето премија: -
Месечно плаќање: -
Годишно еднократно: -

Оваа пресметка има информативен карактер и може да отстапува од крајната понуда.


За пакетот услуги Триглав комплет+ побарајте пресметка од нашите агенти.