КАРИЕРА

Како да се вработам во Триглав?

Се радуваме на нови вработувања, бидејќи нѝ носат свежа енергија, нови видици и поинакви знаења и искуства, што е можност заеднички да го надградуваме нашето работење. Погледнете ги објавите за слободните работни места и прифатете го предизвикот да бидете дел од Триглав.

Доколку во моментот немаме отворен конкурс за работно место од вашиот профил,  предлагаме вашето CV да го испратите на е-адресата vrabotuvanje@triglav.mk


Триглав Осигурување АД, Скопје објавува оглас за вработување на позиција - Стручен соработник за внатрешна ревизијаАплицирајте преку линкот во продолжение, каде можете да добиете и повеќе информации за работната позиција.


Стручен соработник за внатрешна ревизија

Скопје

 Complementary Content
${loading}