Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Триглав комплет – пакет осигурување

Триглав комплет ги покрива најзначајните сегменти од секојдневниот живот на едно семејство, а притоа нуди можност за заштеда и до 50%.

Триглав комплет е наменет за секое семејство, кое се грижи за својата безбедна иднина.
Пакетот ги вклучува следните видови на осигурување:
 

  • Каско осигурување на автомобили
  • Осигурување на домаќинства
  • Семејно осигурување од незгода

Доколку веќе имате некое од осигурувањата коишто се дел од Триглав комплет, Вие сте чекор поблиску до заштеда. Со дополнување на осигурувањата кои се потребни за еден Триглав комплет веќе заштедувате.
 

  • Триглав комплет Ви обезбедува заштеда и до 50%,
  • Со Триглав комплет колку повеќе осигурувате, толку повеќе заштедувате,
  • Триглав комплет Ви нуди осигурувања под многу подобри услови, отколку кога би ги одбрале осигурувањата одделно,
  • Триглав комплет Ви овозможува во пакетот да влучите и Ваши тековни осигурувања.
  • Во Триглав комплет може да се вклучат и членовите на вашето пошироко семејство.

За повеќе информации прочитајте тука.

Со триглав комплет до бесплатно осигурување за лекување на повреди, здобиени во сообраќајна незгода