Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ ОТВОРА НОВИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

2. 3. 2021

Триглав Осигурување АД, Скопје го проширува својот тим во повеќе подрачја на работа.

 

Доколку сакате да станете дел од тимот Триглав и сметате дека ги поседувате вистинските компетенции, Ве покануваме да аплицирате на еден од огласите за вработување на следните отворени работни позиции:

 

Сподели на:
Share on Google+