Безгрижно на сите патишта

Моторот е повеќе од хоби

Велат дека тоа е начин на живот.

Склучете осигурување за вашиот мотор, во случај на сообраќајна незгода бидете безбедни од финансиска загуба.

При изборот на осигурување земете во предвид:

  • Каков мотор возите и колку е вреден;
  • Колку километри годишно поминувате со него;
  • Кога и на какви коловози се возите;
  • Каде најчесто го паркирате;
  • Дали со него често патувате и во странство;
  • Дали со вас се вози и совозач и
  • Дали некои околности влијаат на вашата безбедност, безбедноста на вашиот совозач и мотор.
  • Одлучете се за вистинското осигурување на вашиот мотор.Триглав комплет +

Осигурете ги вашето здравје, домот и автомобилот и заштедете и до 40 %.
Повеќе

Погледнете ги останатите понуди