Трошоците не треба да бидат пречка за здравјето
Специјалистичко болничко и вонболничко лекување
Ништо не е поважно од нашето здравје. Изборот на поздрав начин на живот подразбира и носење вистински одлуки за негова заштита. Притоа трошоците не смеат да бидат пречка да си ја овозможиме врвната здравствена грижа што ја заслужуваме.
Со нас патот до здравјето е полесен
Осигурување на операции
Доброволното приватно здравствено осигурување значи грижа за сопствената и иднината на вашите најблиски. Обезбедете врвна здравствена услуга, бидејќи ништо не е поважно од нашето здравје.
Погрижете се во случај на најлошто
Осигурување на малигни заболувања
Пакетот за доброволно приватно здравствено осигурување, покрај специјалистичко вонболничко и болничко лекување и осигурување на операции, вклучува и покритие за малигни заболувања.
SOS пакет за здравствено осигурување
SOS пакет за здравствено осигурување
SOS пакетот на Триглав нуди покритие за операции и тешки болести. Пакетот овозможува помош и поддршка кога е тоа најпотребно.

Доброволно приватно здравствено осигурување

Едноставно и брзо до преглед, дијагноза и оздравување.

Зошто да склучите здравствено осигурување во Триглав:

  • Брз и едноставен достап до врвните специјалисти во земјава,
  • Поддршка преку инфо-здравје,
  • Задоволни клиенти.

Инфо-здравје

Асистентскиот центар Инфо-здравје ви стои на располагање за сите дополнителни информации и прашања, поврзани со услугите на доброволното приватно здравствено осигурување. Можете да нѐ контактирате на info.zdravje@triglav.mk, или пак да се јавите на некој од контакт телефоните 0800 02222 и 389 2 51 02222. Инфо-здравје може да ви даде информации за осигурување и за давателите на здравствени услуги, посредува при закажување на термини и вршо најава кај давателите на здравствени услуги, со кои што Триглав Осигурување има воспоставено деловна соработка.
Центар за грижа за клиенти
Актуелно
Триглав комплет +
Добра ноќ на грижите