Погрижете се за сигурноста на сите во возилото

Со ова осигурување по исклучително поволни услови си обезбедувате рехабилитација од повреди настанати при сообраќајна незгода.

Покрај осигурување од aвтомобилска одговорност и каско осигурување на вашето возило, ви препорачуваме да обезбедите и осигурување за лекување на повреди здобиени во сообраќајна незгода. Со ова осигурување по исклучително поволни услови си обезбедувате рехабилитација од повреди настанати при сообраќајна незгода, со вклучено сместување и полн пансион во бањите со кои Триглав има склучено договор.

 

Промотивно ова осигурување можете да го добиете и бесплатно во рамки на Триглав комплет.

Триглав комплет +

Осигурете ги вашето здравје, домот и автомобилот и заштедете и до 40 %.
Повеќе

Поволности

Каско поволности

Како до попуст во каско осигурување од 40% до 70%.

Бидете безбедни кога возите

Сите ваши патувања нека започнат и завршат среќно.

Калкулатор за автомобилска одговорност

Пресметајте ја премијата за автомобилска одговорност.

SOS пакет

Обезбедете си поддршка со покритијата за операции и тешки болести на SOS пакетот. За секој случај.

Често поставувани прашања

Дали при пренос на сопственост на возило се пренесува и стекнатиот бонитет ?

При пренос на сопственост на возилото, не е можно преземање на претходно стекнатиот бонус.