Новости

Актуелно

06. 06. 2023
Акционерите ќе добијат дивиденда од 2,50 евра бруто по акција
На 48-то Генерално собрание на акционери на Заваровалница Триглав беа назначени двајца нови членови на Надзорниот одбор
31. 05. 2023
Групацијата Триглав во Q1 2023
Зголемен обем на работа и помал профит во време на предизвикувачки околности.
29. 05. 2023
Триглав Осигурување со нов производ за осигурување на дом, Мој дом
Мој дом нуди избор на повеќе пакети на покритија.
05. 04. 2023
Како природата влијае на вашето здравје?
Шумата е природна бања
31. 03. 2023
Зголемување на обем на работа и пораст на добивка во 2022 година
Ревидиран годишен извештај на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2022г.
29. 03. 2023
Предлог за исплата на дивиденда за акционерите на Заваровалница Триглав
Управниот и Надзорниот одбор предлагаат исплата на дивиденда во износ од 2,50 евра бруто по акција
03. 03. 2023
Групација Триглав во 2022: Зголемен обем на работење и профит
Преземени натамошни чекори за развој на балансирано и одржливо работење
03. 03. 2023
Известување за зделка со заинтересирана страна
Известување согласно Закон за трговски друштва
28. 11. 2022
A1 Combo и Триглав Осигурување на дом
A1 Македонија и Триглав Осигурување со заедничка понуда на пазарот
23. 11. 2022
За девет месеци се зголеми обемот на работење, добивката е на минатогодишното ниво
Во тешки услови во 2023 година, фокусирани на доследна имплементација на стратешките насоки
26. 10. 2022
Известување за зделка со заинтересирана страна
Известување согласно Закон за трговски друштва
21. 10. 2022
Оглас за вработување на Соработник за книговодство
Триглав објавува оглас за вработување на Соработник за книговодство