Новости

Актуелно

19. 09. 2023
Агенцијата AM Best повторно му додели висок кредитен рејтинг „A“ на Триглав
Групацијата Триглав има добра билансна состојба како резултат на дисциплинирано преземање на ризици од осигурување
12. 09. 2023
Агенцијата S&P повторно додели висок кредитен рејтинг „A“ на Триглав
Групацијата е добро капитализирана како резултат на дисциплинирано преземање на ризици од осигурување
11. 09. 2023
Известување за зделка со заинтересирана страна
Известување согласно Закон за трговски друштва
31. 08. 2023
Во првата половина на годината, Групација Триглав со зголемен обем на работење и високи загуби во здравственото осигурување
Намалувување на процената на планираниот годишен резултат за околу 80 проценти
24. 07. 2023
Оглас за продажба на недвижен имот на Триглав Осигурување АД, Скопје
21. 07. 2023
Појаснување во врска со укинувањето на дополнителното здравствено осигурување во Словенија
Групацијата Триглав останува фокусирана на доброволното здравствено осигурување во регионот Адрија
21. 06. 2023
Триглав зелена лига
Предизвик за промена
06. 06. 2023
Акционерите ќе добијат дивиденда од 2,50 евра бруто по акција
На 48-то Генерално собрание на акционери на Заваровалница Триглав беа назначени двајца нови членови на Надзорниот одбор
31. 05. 2023
Групацијата Триглав во Q1 2023
Зголемен обем на работа и помал профит во време на предизвикувачки околности.
29. 05. 2023
Триглав Осигурување со нов производ за осигурување на дом, Мој дом
Мој дом нуди избор на повеќе пакети на покритија.
05. 04. 2023
Како природата влијае на вашето здравје?
Шумата е природна бања
31. 03. 2023
Зголемување на обем на работа и пораст на добивка во 2022 година
Ревидиран годишен извештај на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2022г.