Новости

Актуелно

03. 03. 2023
Групација Триглав во 2022: Зголемен обем на работење и профит
Преземени натамошни чекори за развој на балансирано и одржливо работење
03. 03. 2023
Известување за зделка со заинтересирана страна
Известување согласно Закон за трговски друштва
28. 11. 2022
A1 Combo и Триглав Осигурување на дом
A1 Македонија и Триглав Осигурување со заедничка понуда на пазарот
23. 11. 2022
За девет месеци се зголеми обемот на работење, добивката е на минатогодишното ниво
Во тешки услови во 2023 година, фокусирани на доследна имплементација на стратешките насоки
26. 10. 2022
Известување за зделка со заинтересирана страна
Известување согласно Закон за трговски друштва
21. 10. 2022
Оглас за вработување на Соработник за книговодство
Триглав објавува оглас за вработување на Соработник за книговодство
18. 10. 2022
Промени во Управниот одбор на Заваровалница Триглав д.д.
Блаж Јакиќ, нов член на Управниот одбор на Заваровалница Триглав.
05. 10. 2022
Каско Green, нова понуда на Триглав Осигурување
Нова можност за осигурување на електрични и хибридни возила, Каско Green.
29. 09. 2022
AM Best го потврди кредитниот рејтинг „A“ со стабилна среднорочна прогноза
Групацијата Триглав оценета како финансиски многу солидна и со одлични оперативни перформанси
14. 09. 2022
Оглас за вработување на Стручен соработник за внатрешна ревизија
Триглав објавува оглас за вработување на Стручен соработник за внатрешна ревизија
06. 09. 2022
Триглав е групација со стабилна капитална позиција и добри оперативни перформанси
S&P го потврди високиот кредитен рејтинг „А“ со стабилна среднорочна прогноза
19. 08. 2022
Раст на обемот на работењето и стабилни деловни резултати во предизвикувачки економски услови
Прогнозата за целната годишна добивка е потврдена, ризиците значително зголемени поради негативните ефекти од деловното опкружување