Осигурувања на моторни возила

Секој добар претприемач се грижи да го обезбеди вистинското осигурување на моторни возила, и да ја заштити компанијата од финансиски загуби, дури и во случај на сообраќајна несреќа.

Грижете се за возачите, нивните патници и сите возила. Одберете што најмногу ви одговара, во зависност од вашите потреби.

Триглав бизнис комплет

Одберете ги покритијата кои што најмногу ви одговараат.
Повеќе

5 причини да склучите осигурување

1 24-часовна подршка дома и во странство
2 Широка палета на покритија
3 Брзо решавање на штети
4 Осигурителни решенија по мерка
5 Поволности и попусти