Колективно осигурување од незгода
За грижа за вашите вработени
Обезбедете ја сигурноста на вашите вработени и заштитете ги процесите во вашата компанија.
Спортисти
Осигурување од незгода за спортисти
За успех потребна ви е цела екипа.

Обезбедете сигурност за вашите вработени

Заштитете ги вашите вработени а тие ќе ве наградат со добро завршената работа.

Вашите вработени се еден од клучните фактори за да го направите вашиот бизнис ефикасен и стабилен. Придонесете  да се чувствуваат безбедно и покажете им дека се грижите за нивната безбедност и здравје.

Триглав бизнис комплет

Одберете ги покритијата кои што најмногу ви одговараат.
Повеќе