За безбедно работење

Осигурување на имот

Одржувајте ја вредноста на вашите деловни средства и обезбедете посигурна иднина.

 

Повеќе
Cyber осигурување и осигурување на компјутери

Проверете дали вашиот бизнис е безбеден на интернет, а воедно погрижете се да ја заштитите и компјутерската опрема.

 

Повеќе
Осигурување на побарувања

Осигурувањето на побарувањата од вашите клиенти е ефикасен начин да се обезбеди отплата. Тргувајте безбедно.

 

Повеќе
триглав бизнис пакети
Одберете ги покритијата што вам ви одговараат
Платете онлајн, едноставно и брзо
Онлајн полиса за здравствено патничко осигурување

Центар за грижа за клиенти

Информации и помош кога ви се потребни

Нашиот центар за грижа за клиенти ви стои на располагање за информации поврзани со:

  • осигурување,
  • доброволно приватно здравствено осигурување,
  • штети,
  • наплата,
  • и други информаци за кои имате интерес


БЕСПЛАТНИ ПОВИЦИ ВО ЗЕМЈАТА:

0800 02222

ЗА ПОВИЦИ ОД СТРАНСТВО:

+389 2 5102 222

Пријава на штета